Áraink

Egy kép többet mondd ezer szónál, hisz mi nem kínálunk csomagajánlatokat. Árakat mi csak egy esetleges konzultáció után tudunk mondani Önnek. Konkrét összegeket nem tudunk leírni, mert nem biztos, hogy az Ön cégének is az a jó, ami egy másiknak. Mi egyediségre törekszünk. Amit garantálni tudunk, az korrekt árkialakítást és profi munka.

Honalpját már 29.000Ft+ÁFA -tól elkészítjük.

Amennyiben szeretne egy képet kapni az árainkról, kérje árajánlatunkat és ott található űrlapba írja le, hogy Önnek mi az elképzelése a cége weblapjának kialakításával kapcsolatban.


KÉRJEN AJÁNLATOT

Az Ön neve:

Az Ön email címe:


Az Üzenet:

"; if ($op != "ds") { // This are the error messages on the required fields you can add or delete echo "$form_block"; } else if ($op == "ds") { if ($sender_name == "") { $name_err = "Kérem, írja be a nevét!
"; $send = "no"; } if ($sender_email == "") { $email_err = "Kérem, írja be az e-mail címét!
"; $send = "no"; } if ($message == "") { $message_err = "Kérem, írja be üzenetét!
"; $send = "no"; } if ($send != "no") { // this is the krwm that comes on the email when it's ok to send! $msg .= "Küldő neve: $sender_name\n"; $msg .= "Küldő emailcíme: $sender_email\n"; $msg .= "Maga az üzenet: $message\n\n"; $to = "ugyfelkapu@credit-inform.hu"; $subject = "Üzenet az Weblapos lapról!"; $mailheaders = "From: $sender_email\n"; $mailheaders .= "Reply-To: $sender_email\n\n"; mail($to, $subject, $msg, $mailheaders); echo "
"; echo " "; echo " "; echo " "; echo "
Köszönjük!
Hamarosan válaszolunk az Ön üzenetére!
"; } else if ($send == "no") { echo "$name_err"; echo "$email_err"; echo "$message_err"; echo "$form_block"; } } ?>