Amit Önnek tudni érdemes

- Miért sikeresebb a Credit-Inform Kft. követeléskezelő cég, mint a saját behajtás?
- A Credit-Inform Kft. a behajtásra specializálódott. Kollégáink ehhez értenek, csak ezzel a tevékenységgel foglalkoznak. Egy külsős, harmadik fél mindig hatékonyabban tudja fizetésre bírni a partnert.

- Mi a feladata a Credit-Inform Kft.-nek?
- Felkutatjuk az adóst, értesítjük, hogy kezelésre átvettük a kintlévőséget, információkat gyűjtünk róla, folyamatosan egyeztetünk vele, kiküldjük a felszólító leveleket és mindezekről rendszeresen tájékoztatjuk a Megbízónkat.

- Mi a garancia a sikerre?
- Mivel a behajtási folyamatot is emberek végzik, nehéz lenne bármit is előre ígérni. Sikerdíjas konstrukcióban dolgozunk, ez azt jelenti, hogy csak akkor kapunk jutalékot, ha eredményesen végezzük munkánkat. Ennél nagyobb garancia nem létezik.

- Sérülnek-e a partnerkapcsolatok?
- Törvényes kereteken belül járuk el az adóssal szemben, ezért teljesen kizárt, hogy a mi hibánkból sérüljön a partnerkapcsolat. Ha Önök elvesztik partnerüket, akkor mi elvesztünk egy Megbízót, ami természetesen egyáltalán nem célunk.

- Jogerős bírósági végzéssel rendelkezem, a céget felszámolták. Tudnak segíteni?
- Sajnos, ha a számlán szereplő cég (az adós) már jogilag nem létezik, akkor nincs semmi jogalapja a követelés érvényesítésének. Jogerős bírósági végzést a végrehajtó érvényesíti. Javasoljuk, hogy minél hamarabb forduljanak hozzánk, hogy ez legközelebb ne történhessen meg, ne fussanak ki az időből.

Az Ön neve:

Az Ön email címe:


Az Üzenet:

"; if ($op != "ds") { // This are the error messages on the required fields you can add or delete echo "$form_block"; } else if ($op == "ds") { if ($sender_name == "") { $name_err = "Kérem, írja be a nevét!
"; $send = "no"; } if ($sender_email == "") { $email_err = "Kérem, írja be az e-mail címét!
"; $send = "no"; } if ($message == "") { $message_err = "Kérem, írja be üzenetét!
"; $send = "no"; } if ($send != "no") { // this is the info that comes on the email when it's ok to send! $msg .= "Küldő neve: $sender_name\n"; $msg .= "Küldő emailcíme: $sender_email\n"; $msg .= "Maga az üzenet: $message\n\n"; $to = "ugyfelkapu@credit-inform.hu"; $subject = "Üzenet az Követeléskezelős lapról!"; $mailheaders = "From: $sender_email\n"; $mailheaders .= "Reply-To: $sender_email\n\n"; mail($to, $subject, $msg, $mailheaders); echo "
"; echo " "; echo " "; echo " "; echo "
Köszönjük!
Hamarosan válaszolunk az Ön üzenetére!
"; } else if ($send == "no") { echo "$name_err"; echo "$email_err"; echo "$message_err"; echo "$form_block"; } } ?>